top of page
ung kvinde

Naturlig anti age strategier,

Beauty TipZ, DIY opskrifter & hemmeligheder, der dokumenteret vender DIN aldringsprocess.

INTRO

Der er intet galt med at blive ældre med mindre det lige pludseligt går alt for hurtigt. Det er typisk, det jeg hører .... pludselig går det voldsomt ned ad bakken. Ja det kommer nærmest som et chock. Pludselig er det ikke længere farven på ens foundation, der er problemet .. men hvordan man lige får den til at dække rynkerne .. som faktisk kun forværres og fremhæves ... uha uha.

 

At ældes er ... og bør være en helt naturlig og uundgåelig del af livet. Alligevel er de fleste af os bange for at blive gamle ... og endnu mere ... bange for at se gamle ud. Det er sgu´da også irriterende at se ud som en på 70, når man føler sig  som 24 ik´?

Det er som om, kroppen begynder at svigte os ... alting begynder at hænge og hver dag, man kigger sig i spejlet ... ja så finder man en ny rynke.

Vores ældningsprocess bestemmes af vores livstil og de beslutninger, vi træffer hver dag. Hvis du ældes hurtigere end "normalt", er det højst sansynligt fordi din livstil er usund og fyldt med dårlige vaner. En dårligt afbalanceret kost, manglende motion, kronisk stress, negative følelser og miljømæssinge toksiner osv.

Det er derfor afgørende, at du begynder at indarbejde sunde anti age rutiner i din hverdag. 

Heldigvis er din krop bemærkelsesværdigt regenerativ og du kan nemt sænke aldringsprocessen ved at forbedre din kost med styrkende næringsstoffer, mild motion, reducere stress og lytte og udtrykke dine følelser.

Forestil dig, at du kunne stille uret tilbage ... helt naturligt - uden kniv eller kemi.

VIP SkønhedsLounge

10 anti age immunstyrkende BOOSTs
bottom of page