top of page

Peeling i særklasse

Verdens måske bedste peeling

Jeps ... verdens bedste peeling ... er simpelthen honning.

 

Og hvorfor er det så honning ? Jo ... når honningen begynder at stivne på dit ansigt, kan du via klap på huden skabe en form for vacuum ... en vacuum, som fjerner ALLE døde hudceller og giver plads til nye. Voila !

 

Endvidere får du så meget mere gavn af dine efterfølgende hudplejeprodukter, da de nu kan trænge meget dybere ind, da døde hudceller ikke længere danner en usynlig barriere.

Honning er ikke bare det søde, du kan putte i din te eller varm mælk til at lindre halssmerter … men faktisk er det det rene mirakelmiddel til din hud …. Og hvorfor er det så lige det ?

 
Honning som FUGTIGHEDSCREME

Honning har en meget beroligende effekt og er super fugtgivende. Brug rå honning som ansigtsmaske/peeling et par gange om ugen og brug det i hvilken som helst DIY-ansigtsmaske-opskrift, for at få alle honningens fugtplejende og beroligende fordelene.

 

Honning mod AKNE

Honning har anti-bakterielle egenskaber, som gør den til en fremragende rensemiddel mod acne. Put rå honning på det område, som er angrebet af akne og skyl blidt efter 10-15 minutter. Det vil desuden berolige aknen.

 

Honning mod AR

Honning har også en mild blegende effekt, så brug honning regelmæssigt på det berørte område, og det vil få gamle eller nye ar til at blive mindre synlige.

 

Honning til MØRKE PLETTER

Honning indeholder som tidligere nævnt nogle naturlige blegende ingredienser, der vil få mørke pletter til at falme. Put en teske rå honning på det mørke område, og skyl efter 20 minutter. Gerne to gange om ugen.

 

Honning som HÅRKUR

Honningens super fugtgivende og blødgørende egenskaber gør det til en helt suveræn hårbalsam, og får liv og glans tilbage til dit hår. Bland en spsk. rå honning med to spiseskeer jomfruolivenolie og brug dine hænder til jævnt at sprede blandingen i hele håret. Skyl ud efter 20-30 minutter.

 

Honning som LÆBESCRUB

Honning læbescrub er en af mine egne personlige favoritter. Vil du gerne have bløde og smoothe læber, så bland en tsk. rå honning med en tsk. rørsukker og et par dråber citronsaft.   Exfoliér forsigtigt i 5 minutter. Din læber bliver SÅ lækre.

 

Honning som anti age

Som de fleste ved, er Honning er meget rig på de gavnlige antioxidanter, så spis blot en spsk. honning om dagen og det vil forsinke aldringsprocessen.

Honning mod EKSEM

Honnings anti-inflammatoriske egenskaber kan hjælpe på mild eksem, rosacea og psoriasis-udsat hud. Smør rå honning på det angrebne område, og skyl blidt efter 20 minutter.

                                                         

Honning til  Neglene

Honning styrker dine negle og blødgør dine neglebånd. Bland en teske af rå honning med en teske æblecidereddike og smør det på dine negle og neglebånd. Skyl efter 10 minutter.

bottom of page