top of page

Dermaroller

Hvad er en dermaroller ?

En dermaroller er en redskab med mange små kirurgiske nåle. Dermarolleren kommer i nålelængder mellem 0,13 og 3 mm. Nålens tykkelse er ca. 0,25 mm.

Hvordan virker en dermaroller ?

En dermaroller virker på den helt fantastiske måde, at den provokerer huden ved at skabe tusindvis af mikroskopiske kanaler, hvilket øger dannelsen af ​​nyt væv ved at aktivere en såkaldt sårhelingskaskade.

Mikrokanalen forårsager frigivelsen af ​​vækstfaktorer, der fremmer heling og aflejring af kollagenvæv.

Fibroblasterne er ansvarlige for kollagenproduktion. Nye kollagen og elastinformer. I en undersøgelse viste biopsier taget fra 10 forskellige patienter fra forskellige dele af deres krop en gennemsnitlig stigning i nye fibre på 206%, i en biopsi blev en 1000% stigning registreret.

Hvilke nålelængder har en dermaroller ?

En dermaroller kan forbedre indtrængen af ​​hudpleje og hårvækstprodukter: Korteste dermaroller nål er o,2 mm og den længste er 3,0 mm. Vores hud - et beskyttende organ - er næsten uigennemtrængeligt. En dermaroller muliggør midlertidigt absorption af hudplejeprodukter i huden.

Dermaroller til fine rynker 

Dermaroller til fine rynker anbefales 0.5 nålelængde. Dette er en forholdsvis lille procedure og kan gøres sikkert hjemme, forudsat at du desinficerer korrekt. Dermarolling er også kan også anvendes selv om du har tynd hud.

Dermaroller til dybe rynker 

Dermaroller til dybe rynker som Glabella rynker (mellem øjenbrynene) og dybe pande rynker – her anbefales 1-1,5 mm. nål.

Dermaroller til slap hud 

Dermaroller til meget slap hud. Her anbefales 1,5 mm. Du kan forbedre løs hud overalt på kroppen, herunder halsen, décolletéen, bagsiden af ​​hænderne, arme, mave, lår osv. I de tidlige stadier kan det faktisk udskyde eller endda erstatte en drastisk ansigtsløftning. Følsomme områder med tynd hud som f.eks. nakken anbefales dog kun 0,5 mm.

Dermaroller til solbeskadiget hud 

Er din hud meget solbeskadiget anvendes en dermaroller med 1,0 til 1,5 mm nåle.

Dermaroller til ujævne pigmentering eller acne:

Her anbefales dermaroller 0,5 mm til 1,0 mm (må ikke anvendes på åbne sår!).

Dermaroller til ar:

Alle ar behandlinger kræver en dermaroller med 1,5 mm nåle.

Dermaroller til strækmærker:

Strækmærker bliver mindre dybe, mindre brede og den oprindelige hudfarve kan delvist genoprettes ved brug af dermaroller o,5 - 1,0 mm.

Dermaroller mod Acne:

Med dybe acne ar er 1,5 mm dermaroller ofte ikke nok, og 2,5 mm er påkrævet, men det er umuligt at gøre sikkert hjemme.

Dermaroller instruktioner
  • 0,20 eller 0,25 mm lange nåle:

Rens din hud, gerne med eksfolierende  hudplejeproduktet … påfør dernæst en rig serum, og rul det sammen med dermarolleren. Alternativt kan du først rulle huden og derefter anvende hudplejeproduktet.

 

  • 0,5 mm og derover:

 

Afrens og eksfolier

Tør huden og dine hænder med desinficerende alkohol. Alkohol vil forsvinde inden for få minutter.

Hvis du vil, skal du anvende en ispakning eller følelsesløs creme. Fjern den cremen med alkohol, inden du ruller.

Ved brug af is skal de rengøres med alkohol inden påføring. Når du ruller, strækker du huden ved at trække den med din anden hånd - det vil gøre nålpenetreringen meget lettere.

 

Rul i et stjernemønster: maksimalt fem gange vandret, 5 gange lodret, 5 gange diagonalt. Rull dermaroller omkring fem gange i hver retning. Frem og tilbage svarer til to ruller. Løft dermarollen lidt eller skift vinklen og vend tilbage til begyndelsen. Dette sikrer, at du ikke rammer den samme prikkanal. Brug mellemtryk - men meget let tryk omkring dine øjne, især med nåle længere end 0,5 mm!

 

Du kan først kun dermarolle hele hudområdet vandret, når du har dækket hele huden, du vil behandle, ruller du lodret og endelig diagonalt (tværs). Brug den teknik, du er komfortabel med.

Dermaroller efterpleje

Hvis du ruller med 0,5 mm nåle eller kortere, er der ikke behov for særlig efterbehandling.

 

Hvis du ruller med nåle længere end 0,5 mm, bliver huden rød (ligesom solskoldning), følsom og kan blive svulmet i flere timer. Hold området fugtigt. I de første par dage er det bedste valg at dække området med et meget tyndt lag af en salve, der indeholder vit. A. og D. Udsæt ikke de rullede områder i solen i flere dage, og brug derefter en solcreme lotion med en høj beskyttelsesfaktor. Vent to eller tre dage med at anvende makeup også.

 

Det rullede område kan begynde at "skrælle" efter nogle dage. Pil ikke i  det løse hud.

Kollagenproduktion er en meget langsom proces, så forvent ikke mirakler for tidligt. Det kan tage op til 10 måneder at få betydelige resultater.

Sådan rengøres en dermaroller

Vask dermaroller i varmt vand og opvaskemiddel, pas på at ikke beskadige nålene. Derefter sug det i desinficerende alkohol i 20 minutter. Kassér alkoholen. Lufttørre. Sæt tilbage i beholderen. Hold beholderen ren med varmt vand, men brug ikke en klud eller svamp til at rengøre den, da den er fuld af bakterier.

Hvor ofte skal jeg bruge en dermaroller ?
  • 0,2 eller 0,25 mm lange nåle kan bruges hver anden dag på samme hudområde.

  • 0,5 mm lange nåle kan bruges en eller to gange om ugen på samme hudområde.

  • 1 mm kan bruges hver anden uge på samme hudområde.

  • 1,5 mm kan kun anvendes en gang hver tredje til fire uger på samme hudområde.

  • 2,0 mm kan kun bruges en gang hver femte uge på samme hudområde, og kun hvis du har viden om at bedømme hvilken del af huden der er tyk nok til sikkert at bruge denne nålelængde.

DERMA SÆT

Dermaroller + Serum kr. 999,-

Decembertilbud Spar 500 kr.

Dec.pris kr. 499,-

Flere lækre tips ?

Mirakler for din hud !

bottom of page